Tortilla med linsbolognese

IMG_9372-3

4 portioner

Ca 40 minuter

 

  • 1 sats Linsbolognese
  • 1 pkt tortillabröd
  • 1,5 dl riven parmesan
  • 1,5 dl riven valfri hushållsost
  • Olja eller smör till stekning

Tillbehör

  • sallad

Detta recept föddes dagen efter att vi åt en stor linsbolognese med pasta och fick lite över. Vid nästa måltid fyllde jag tortillas med ost och linsbolognese, stekte dessa i smör och serverade med en sidosallad. Det blev så gott att rätten får ett eget inlägg. Receptet på linsbolognesen hittar ni på min bloggsida.

 

Gör såhär:

  1. Gör mitt recept till Linsbolognese
  2. Värm en stekpanna och lägg i en klick smör eller olja
  3. Placera ett tortillabröd i stekpannan, lägg ost jämt över och bred ut en stor sked linsbolognese över halva
  4. Stek i ca 30 sekunder innan du viker över en sida så att du får en halvmåne
  5. Vänd efter några minuter och låt andra sidan få färg
  6. Låt osten smälta och båda sidorna få färg innan du försiktigt lägger upp tortillan på ett fat. Om du gör många så kan du förvara dem i ugnen på låg värme
Lin Mellgard

Lämna en kommentar