Bakning
Bananbröd
Bananbröd är helt perfekt att baka när det blir lite övermogna bananer liggandes hemma. Jag gillar att blanda ner lite nötter i också för att få till en bra crunch.
Raw lakritsbollar
Otroligt goda raw lakritsbollar!
Kesobröd
Ett otroligt gott kesobröd som bakas i långpanna!
Banan – & kesoplättar
Glutenfria och supergoda banan – & kesoplättar!
Våfflor med syrad grädde
Våfflor med syrad grädde 4 personer (ca 4 hjärtan per person) 25 minuter 1 liten sötpotatis 2 medelstora potatisar, gärna…
Rabarber – & jordgubbspaj
En fantastiskt god paj med jordgubbar och rabarber!
Kaffebrownie
En riktigt god och glutenfri kaffebrownie!
Limekladdkaka med jordgubbsmousse
En fantastiskt god moussetårta med smak av lime och jordgubb!
Hallonpajbars
Busenkla och supergoda hallonpajbars!
Potatisvåfflor med morot
Dessa våfflor består till största delen av potatis vilket gör dem både krispiga och lite härligt sega. Serveras med antingen bär och grädde eller crème fraîche och en klick lingonsylt. Efterrätt eller middag alltså!
Rabarberpaj utan socker och mjöl
Paj är ju aldrig en dålig idé om du frågar mig, och den här pajen går att äta som frukost, mellis eller efterrätt – kanske lunch eller middag också om det kniper. Snabblagat, lättlagat och mumsigt!