Bananbröd

Av Emma Cedborger | september 4, 2021

Bananbröd är helt perfekt att baka när det blir lite övermogna bananer liggandes hemma. Jag gillar att blanda ner lite nötter i också för att få till en bra crunch.

Raw lakritsbollar

Av Melissa - Hälsobak | juli 27, 2021

Otroligt goda raw lakritsbollar!

Kesobröd

Av Melissa - Hälsobak | juli 18, 2021

Ett otroligt gott kesobröd som bakas i långpanna!

Banan – & kesoplättar

Av Melissa - Hälsobak | juli 5, 2021

Glutenfria och supergoda banan – & kesoplättar!

Våfflor med syrad grädde

Av Lin Mellgard | juni 29, 2021

Våfflor med syrad grädde 4 personer (ca 4 hjärtan per person) 25 minuter 1 liten sötpotatis 2 medelstora potatisar, gärna…

Choklad- & proteincookies

Av Lin Mellgard | juni 19, 2021

De dagar jag tränar eller bara känner för en snabb fika är dessa kakor perfekta! Jag förvarar de i frysen och lägger sen bara ner dem i min väska eller ficka och äter när andan faller på.

Rabarber – & jordgubbspaj

Av Melissa - Hälsobak | juni 18, 2021

En fantastiskt god paj med jordgubbar och rabarber!

Kaffebrownie

Av Melissa - Hälsobak | juni 13, 2021

En riktigt god och glutenfri kaffebrownie!

Limekladdkaka med jordgubbsmousse

Av Melissa - Hälsobak | juni 11, 2021

En fantastiskt god moussetårta med smak av lime och jordgubb!

Hallonpajbars

Av Melissa - Hälsobak | juni 4, 2021

Busenkla och supergoda hallonpajbars!

Potatisvåfflor med morot

Av Lin Mellgard | maj 30, 2021

Dessa våfflor består till största delen av potatis vilket gör dem både krispiga och lite härligt sega. Serveras med antingen bär och grädde eller crème fraîche och en klick lingonsylt. Efterrätt eller middag alltså!

Rabarberpaj utan socker och mjöl

Av Emma Cedborger | maj 27, 2021

Paj är ju aldrig en dålig idé om du frågar mig, och den här pajen går att äta som frukost, mellis eller efterrätt – kanske lunch eller middag också om det kniper. Snabblagat, lättlagat och mumsigt!