Bountyfudge

IMG_3638-2

Busenkla och supergoda bonutyfudge. Fudgen behöver varken kokos eller nå en prefekt temperatur för att bli just perfekt! Sötade med mörk choklad, dadlar, honung och lite sockerersättning - Eller strösocker om du föredrar det!

Melissa Oskarsson - Hälsobak

Fudge
Du behöver:
100 g mörk choklad (70%)
25 g smör
12 urkärnade dadlar

Bounty
Du behöver:
50 g  smör
2 msk sockerersättning eller strösocker
2 msk grädde
1 msk honung
2 dl riven kokos

Gör såhär:
1. Smält chokladen och smöret till fudgen.
2. Mixa ner dadlarna.
3. Plasta en liten matlåda och bre ut smeten. Ställ in fudgen i kylen.
4. Smält smöret och tillsätt socker, grädde och honung. Låt sjuda i några minuter.
5. Tillsätt kokosen och fördela smeten över fudgen.
6. Låt bonutyfudgen stå i kylen några timmar innan du skär den i bitar, gärna över natten.

Lämna en kommentar