Wool Roll Bread med semlefyllning

Av Yvonne - Baka lite | maj 4, 2021

Har du hört talas om Wool roll bread? Brödet som ser ut som ett garnnystan?

Här är min version, fylld med mandelmassa och kardemumma.

Smörgåstårtor

Av Emma Cedborger | april 22, 2021

Det här är en rätt som vuxit fram med åldern måste jag säga. Men andra ord var det inget som jag gärna åt när jag var yngre. Det går ju att variera fyllning i oändlighet; att blanda ner det man gillar bäst, låta det gosa ihop sig med brödet och sedan avnjuta en, faktiskt, rätt så festlig måltid.

Det går givetvis att öka på antalet portioner och göra smörgåstårtan mycket större för ett större sällskap!

Kalljäst kikärtsbröd

Av Yvonne - Baka lite | april 20, 2021

Baka bröd med kikärtor – enkelt, saftigt och gott!

Filmjölksbröd med svarta bönor

Av Melissa - Hälsobak | mars 28, 2021

Ett otroligt saftigt bröd bakat med inget mindre än svarta bönor!

Snabba havrefrallor

Av Melissa - Hälsobak | mars 6, 2021

Supersnabba & goda havrefrallor som du snabbt slänger ihop!

Kalljäst ciabatta

Av Yvonne - Baka lite | februari 15, 2021

Ciabatta som får jäsa i kylen över natten, extra gott och enkelt!

Napolitansk löjromspizza

Av Gabriel - Ett Gott Land | februari 12, 2021

Detta är den bästa löjromspizza du kommer ha ätit. Det kan jag lova!

Saftigt vitlöksbröd

Av Yvonne - Baka lite | februari 2, 2021

Gillar du vitlöksbröd?

Testa att baka de här brödbullarna med massor av vitlök, smör och persilja.

Havrelimpa med kvarg

Av Melissa - Hälsobak | december 27, 2020

En otrolig god och saftig limpa som är bakad med havregryn och kvarg!

Julkryddat bröd i muffinsform

Av Yvonne - Baka lite | december 23, 2020

Julens snabbaste bröd i portionsform.

Saffransbabka med kanel & kakao

Av Yvonne - Baka lite | december 16, 2020

En otroligt saftig babka med saffran, kanel & kakao.

Du kommer inte ångra dig om du bakar den här.

Tacopiroger i filodeg med krämig dipp

Av Emma Cedborger | december 7, 2020

Själv tröttnar jag aldrig på vanlig taco, men jag tycker att det kan vara kul att använda resterna och göra något annat ibland. I det här receptet har jag adderat filodeg, creme fraiche och keso.