Chiapudding med kokos och mango

IMG_7328

Visst är det härligt när man kan förbereda frukosten dagen innan och bara kliva upp ur sängen, öppna kylskåpet och äta? Denna chiapudding är ett sånt exempel - dessutom är den supergud och väldigt enkel att göra!

Melissa Oskarsson - Hälsobak

Till 2 personer
Overnight oat
Du behöver:
1 förpackning lätt kokosmjölk (tetrapack 250 ml)
3 msk chiafrön
3 msk riven kokos
1,5 msk honung
1 tsk vaniljsocker
Två nypor salt

Topping
Du behöver:
250 gram mango (fryst eller färsk)
2 tsk nypressad limesaft

Gör såhär:
1. Rör ihop samtliga ingredienser till chiapuddingen. Fördela i två skålar eller glas och ställ in i kylen över natten.
2. Tina mangon, mosa den lite lätt och tillsätt limesaften.
3. Fördela mangon över chiapuddingen - ät och njut!

Lämna en kommentar