Choklad- & proteincookies

IMG_1262

ca 20 cookies, 20 min

  • 1 mogen banan
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk mandelsmör
  • 2 msk kakao
  • 1 skopa vaniljprotein
  • 1 ägg
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 msk kokosolja eller smör
  • 1 nypa salt
  • 100 g mörk choklad

Utmärkta till en före-träning-fika eller bara att ha i väskan, redo när du behöver något att tugga på till kaffet.

Dessa cookies går väldigt snabbt att göra och smakar utsökt!

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Mixa havregryn till ett fint mjöl i en matberedare eller mixer
  3. Hacka chokladen grovt och lägg i en separat skål
  4. Smält kokosolja/smör och lägg i resten av ingredienserna i matberedaren och mixa
  5. På ett bakplåtspapper, fördela matskedsstora klickar av smeten
  6. Tryck ner grovhackad choklad i varje kaka
  7. Grädda i ca 10 minuter och låt svala
  8. Förvara i frysen
Lin Mellgard

Lämna en kommentar