Chokladbrownie med brynt smör

4 portioner
60 minuter
Chokladbrownie:
- 300g smör
- 270g hackad mörk choklad
- 6 ägg
- 4 1/2 dl strösocker
Gör så här:
Chokladbrownie
Sätt ugnen på 170 grader. Bryn smöret, tillsätt chokladen och rör tills chokladen smält helt. Blanda ägg och socker – det ska bara blandas och inte vispas. Blanda sedan chokladblandningen med äggblandningen. Häll smeten i en springform ca28cm som du klätt med bakplåtspapper och grädda i ca 25 minuter. Kakan kommer inte att stelna helt utan sätter sig när den svalnat. Låt stå, gärna i kylskåp, tills den satt sig helt.
Serveras gärna med glass och färska bär!
Hej, det här receptet ser och låter hur smarrigt ut som helst. En fråga; går kakan att frysa in? Ha en fin sommar. Bästa hälsningar Patric
Hej,
Ja den går absolut att frysa in 🙂