Citronkaka med cream cheese

Till en 20 cm springform
Citronkaka
Du behöver:
3 ägg
2,5 dl rapsolja/solrosolja
3,5 dl mandelmjöl
1,25 dl majsmjöl
1,5 dl strösocker/sockerersättning
1,5 tsk bakpulver
0,75 dl nypressad citronsaft (spara citronskalet)
En nypa salt
Cream cheese
Du behöver:
300 g färskost
0,5 dl vispgrädde
0,5 dl florsocker/sukrin mellis
Rivet skal från 2 citroner
Topping
Färska jordgubbar eller andra bär
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader och klä en springform (20 cm) med bakplåtspapper.
2. Vispa upp äggen väl i en skål och vänd ner resterande ingredienser till citronkakan.
3. Häll smeten i din springform och grädda kakan i nedre delen av ugnen i cirka 30-40 minuter. Låt svalna helt.
4. Vispa färskost och vispgrädde krämigt med en elvisp. Vänd försiktigt ner florsockret och citronskalet. Bre på ett rejält lager cream cheese på citronkakan, toppa med bär, ät och njut!
Allra godast blir den efter några timmar i kylen!