Saftig chokladkaka med dulce de leche cheesecakefyllning

Av Yvonne - Baka lite | maj 18, 2021

När en klassisk chokladkaka får en fyllning av dulce de leche tar vi fikat till en ny nivå.

Kranskaka, kransekage eller kransekake

Av Yvonne - Baka lite | maj 15, 2021

Fira på norskt vis med en kransekake, gör små torn eller ett stort.

Tonfisk wrap

Av Emma Cedborger | maj 12, 2021

Vi fortsätter på temat som passar för varma dagar, idag skippar vi grillen men förbereder oss för en dag i solen. Den här tonfisk wrapen är med andra ord perfekt att packa ner i en låda och ha med som picnic, sambon har redan beställt x antal till sommaren.

Enkel hallondessert med rostad marsipan

Av Yvonne - Baka lite | maj 11, 2021

Tre ingredienser – supergod dessert!

Kycklingspett med rostad potatis

Av Emma Cedborger | maj 11, 2021

Om du gillar grillat ser väderprognosenn för den här veckan äntligen ljus ut, då känns det som ett bra tillfälle att dela med mig av ett recept på riktigt goda kycklingspett med rostad potatis, tryffelaioli och persiljesmör! Trevlig grill önskar jag dig!

Chokladbollstårta med kokos & chokladganache

Av Yvonne - Baka lite | maj 9, 2021

En glutenfri lättbakad tårta som är kallbakad och håller länge i kylen.

Mini Peanut Butter Cheesecake med choklad

Av Yvonne - Baka lite | maj 6, 2021

Supergoda peanut butter cheesecake i miniatyr, topapde med choklad och jordnötter.

Ett godare fika!

15 min pasta med chili

Av Emma Cedborger | maj 3, 2021

Ibland behöver det gå snabbt. Det behöver ju inte betyda att vi tummar på smaken för det, eller hur? Prova det här snabblagade pastareceptet.

Tacobowl

Av Emma Cedborger | maj 1, 2021

Det var inte längesen man såg bowl i olika former överallt, det kunde bli en bowl av allt. Rätt så smidigt faktiskt. Idag slog vi ihop det konceptet och den klassiska tacon – tacobowl!

Cevapcici med tomatris

Av Emma Cedborger | april 29, 2021

Cevapcici eller kryddiga järpar, vad brukar ni säga? Smidigt att reglera hettan med sambal oelek i färsen. De går jättebra att grilla och till och med att göra vegetariska om du väljer formbar färs.

Fetaostsallad

Av Emma Cedborger | april 27, 2021

Jag tycker definitivt att det går utmärkt att äta sallad året om, men just när det blir varmare ute så uppskattar jag det nog lite exakta mycket. Den här fetaostsalladen går att äta kall eller ljummen. Om du hellre vill äta något annat grillat tillbehör kan du skippa fetaosten.

Allt-i-ett pasta med broccoli och citron

Av Emma Cedborger | april 23, 2021

Less is more va?
Jag kan förstår att du tittar lite skeptisk på det här receptet för till synes så innehåller det knappt några ingredienser, men smakerna tillsammans blir både gott och fräscht med citronen. Dessutom lagas allt i en kastrull och går extremt fort!