Filip Poon

För mig stod valet mellan att studera till läkare och att bli kock. På gymnasiet läste jag naturvetenskapliga programmet, men med tiden insåg jag att det var roligare med mat och bestämde mig för att lägga läkarplanerna åt sidan.

Efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2015 erbjöd Markus Aujalay mig jobb. Efter programmets slut började jag att jobba på Markus restaurang Winterviken i Stockholm. Kort därefter blev jag även antagen till det regionala kocklaget Stockholm Culinary Team, ett lag som också tog guld i OS 2016. Idag frilansar jag samt driver matkanalen Filip Poon på YouTube.
Jag ser mig som en matkreatör som vill inspirera dig och alla andra till att bli mer kreativa i köket.

Filip Poon profilbild

Kyckling Kebab

Av Filip Poon | maj 14, 2020

Kyckling Kebab Med Hemgjord Kebabsås

Pasta Al Limone

Av Filip Poon | maj 14, 2020

Citron och pasta i harmoni, magiskt gott.

Kebabpizza

Av Filip Poon | maj 8, 2020

Denna pizza får du bara inte missa! En kebabpizza gjord från grunden!

Pasta alla Norma

Av Filip Poon | april 20, 2020

En Klassiker Pasta alla Norma, Snabb Pasta på 15min

Sveriges Godaste Kanelbullar

Av Filip Poon | april 7, 2020

Sveriges Godaste Kanelbullar

FLUFFY PANCAKES

Av Filip Poon | april 7, 2020

FLUFFY PANCAKES

Filips Kladdkaka

Av Filip Poon | mars 15, 2020

Mitt bästa recept på kladdkaka.