Filip Poon
För mig stod valet mellan att studera till läkare och att bli kock. På gymnasiet läste jag naturvetenskapliga programmet, men med tiden insåg jag att det var roligare med mat och bestämde mig för att lägga läkarplanerna åt sidan.
Efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2015 erbjöd Markus Aujalay mig jobb. Efter programmets slut började jag att jobba på Markus restaurang Winterviken i Stockholm. Kort därefter blev jag även antagen till det regionala kocklaget Stockholm Culinary Team, ett lag som också tog guld i OS 2016. Idag frilansar jag samt driver matkanalen Filip Poon på YouTube.
Jag ser mig som en matkreatör som vill inspirera dig och alla andra till att bli mer kreativa i köket.

Kyckling Kebab
Kyckling Kebab Med Hemgjord Kebabsås
Pasta Al Limone
Citron och pasta i harmoni, magiskt gott.
Kebabpizza
Denna pizza får du bara inte missa! En kebabpizza gjord från grunden!
Pasta alla Norma
En Klassiker Pasta alla Norma, Snabb Pasta på 15min
Sveriges Godaste Kanelbullar
Sveriges Godaste Kanelbullar
FLUFFY PANCAKES
FLUFFY PANCAKES
Filips Kladdkaka
Mitt bästa recept på kladdkaka.