Fish tacos

4 personer, ca 30 min
- 4 torskfiléer (eller valfri vit fisk)
- 2 ägg
- 2 dl majsmjöl eller vetemjöl
- 2 dl panko
- Nypa salt
- Olja till stekning
- 1 paket tortillabröd
Tillbehör
- färsk mango
- Picklad rädisa
- Broccoli
- Parmesan
- Vitlöksmajonnäs
- Citron
Gör såhär:
- I tre separata skålar, lägg i ägg, mjöl+salt och panko
- Vispa ägget fluffigt
- Skär upp fisken i mindre bitar, ca 2 x 5 cm
- Doppa bitarna i mjöl, ägg och sist panko
- Värm upp olja på medelvärme och stek fisken i rikligt med olja tills den är gyllene, ca 3 min på varje sida
- Blanda till en vitlöksmajonnäs på färdig majonnäs eller hemmagjord, 1/2 pressad vitlöksklyfta per deciliter majonnäs
- Skär broccolin i mindre bitar och stek hårt i rikligt med olja
- Skala och skär mango i mindre bitar
- Värm upp tortillabröd i en torr stekpanna och servera till fisken med majonnäsen och grönsakerna