Torsk med pepparrotsås och ljummen ”potatissallad”

Av Gabriel - Ett Gott Land | oktober 22, 2021

Ett supergott och enkelt recept på torsk.

Lax med gurkmeja & honung

Av Lin Mellgard | juli 6, 2021

Lax med gurkmeja & honung 4 pers, 30 min 4 laxfiléer 2 msk smör 2 tsk neutral olja 1 tsk…

Våfflor med syrad grädde

Av Lin Mellgard | juni 29, 2021

Våfflor med syrad grädde 4 personer (ca 4 hjärtan per person) 25 minuter 1 liten sötpotatis 2 medelstora potatisar, gärna…

Fish tacos

Av Lin Mellgard | juni 11, 2021

Krispigt, sött, salt och bara helt underbart! Med hemmapicklade rädisor och vitlöksmajonnäs blir denna tacos räddningen på alla kvällar.

Tonfiskcarpaccio med brynt yuzu- och sojasmör, nashipäron och cashewnötter

Av Amanda Wiger | maj 31, 2021

Tonfiskcarpaccio med brynt yuzu- och sojasmör, nashipäron och cashewnötter Ingredienser: 2 personer 20 min 200-250 g färsk tonfisk 75 g…

Tonfisk wrap

Av Emma Cedborger | maj 12, 2021

Vi fortsätter på temat som passar för varma dagar, idag skippar vi grillen men förbereder oss för en dag i solen. Den här tonfisk wrapen är med andra ord perfekt att packa ner i en låda och ha med som picnic, sambon har redan beställt x antal till sommaren.

Lax och potatissallad med ramslök och sparris

Av Gabriel - Ett Gott Land | maj 5, 2021

Denna potatissallad är den enda du behöver till sommarens alla grillningar!

Fiskgratäng

Av Emma Cedborger | april 20, 2021

Det här är en snabblagad fiskgratäng som tar minimalt med tid att förbereda och resten sköter sig i ugnen. Den fick toppbetyg av sambon och jag får erkänna att även jag, som inte är speciellt glad i fisk, tycker att det var gott. En fiskrätt som passar alla med andra ord.

Snabbrimmad lax

Av Lin Mellgard | april 18, 2021

En fräsch och god förrätt med egenrimmad lax, fänkålssallad och, om säsongen tillåter det – valfria primörer.

Torsk med brynt soja och citronsmör

Av Gabriel - Ett Gott Land | april 4, 2021

En av mina favoriträtter som du måste testa!

Laxtataki

Av Gabriel - Ett Gott Land | mars 19, 2021

Den perfekta förrätten och du bara måste testa! En variant på Tataki med influenser från Italien, Asien och Sverige.

Wontontaco spicy tuna

Av Amanda Wiger | mars 7, 2021

Wontontaco spicy tuna ca 20 små tacos 60 minuter 20 wontonark (finns att köpa frysta i asiatiska livsmedelsbutiker) rapsolja till…