Fudgy Mjölkchoklad Brownie

E09EC095-1740-451C-8867-BE225054942E

För 8 stora bitar (jag använde en 25x15 form):

 

 • 2 ägg
 • 200 g mjölkchoklad
 • 2 dl socker
 • 0,5 dl kakao
 • 125g smör
 • 2 dl mjöl

Jag är besatt, besatt, besatt. Dessa brownies är allt jag kunnat drömma om. Har testat flera recept, men ena var för besk pga. Mörk choklad i receptet, för mycket kakaosmak i någon, för rinnig, ingen fudgekänsla, inte seg. Men hörni, här har vi den. Jag har en instruktionsvideo på min Instagram som ni hittar här! 

Fudgy..
Seg..
Den ultimata fudge brownien!

Gör så här:

 • Smält smör med choklad på spisen på låg värme.
 • Tillsätt kakao när det smält halvvägs.
 • Låt svalna
 • Sätt ugnen på 180 grader
 • Vispa ägg och socker poröst.
 • Häll i chokladblandningen och mjölet. Blanda försiktigt.
 • Häll i bakplåtsklädd form och grädda i ugnen mellan 17-25 min beroende på ugn. Kakan ska röra sig lite lite när man skakar lätt på formen. Min hade jag i ugnen i 20 minuter.
 • Låt svalna innan ni skär i den. VIKTIGT. Har varit för ivrig för många gånger, då rinner allting ut och det blir inte bra. Gott men inte det man vill ha. Så låt den vila i minst en timme i alla fall!
 • Njut!
Medina Sehic

1 Kommentar

 1. […] är magiska. Det är som en blandning på mina vanliga mjölkchokladbrownies som ni hittar här och någon sorts kaffedröm. Detta receptet kom till när en av mina bästa vänner skrev till mig […]

Lämna en kommentar