Hallonpajbars

IMG_6701

Busenkla och SUPERGODA hallonpaj-bars! Du slänger ihop dom på några minuter och resten sköter ugnen och kylen.

Melissa Oskarsson - Hälsobak

Till cirka 10 bitar
Du behöver:
125 gram smör
2,5 dl mandelmjöl
2 dl havregryn
1 dl kokosflingor
0,75 dl kokossocker
2 msk chiafrön
1 msk honung
2 krm vaniljpulver

Fyllning
Du behöver:
3 dl frysta hallon
1,5 msk potatismjöl
2 msk sockerersättning eller annan sötning

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft och klä en ugnsform med cirka måtten 20 x 20 cm med bakplåtspapper.
2. Smält smöret och rör ner resten av ingredienserna. Rör om till en massa.
3. Tryck ut lite mer än hälften av massan i din form. Spara resten till topping.
4. Rör ihop hallon, potatismjöl och sötning. Strö detta över kakan.
5. Ta resten av massan och smula det över hallonen.
6. Grädda i mitten av ugnen i cirka 25-35 minuter. Låt svalna helt i kylen.
7. Skär upp i bitar - ät och njut!

Lämna en kommentar