Hej Gotland

Lyxig räkmacka
En otrolig klassiker som finns i många tappningar. Här kommer en ny variant som vi är mycket stolta över att servera på ICANDERs, vår nya Kafferi och Matbar på ICA Maxi Visby. Våra tips för en lyckad räkmacka är att köpa riktigt bra räkor och ha rikligt med majonäs!
Biff Rydberg a la Alvin
Biff Rydberg är en personlig favorit och en riktig klassiker. Det här receptet är det jag alltid utgår ifrån. Ibland brukar jag däremot hoppa över det råa ägget ovanpå. I min variant använder jag oxfilé för att jag älskar oxfilé men annat nötkött som till exempel rostbiff går också bra. Lycka till! / Alvin
Hel fisk med pressad potatis och romsås
Att laga hel fisk kanske kan upplevas svårt och lite krångligt hur man ska äta, men! Det är både enkelt och det är enklare att lyckas med fisken dessutom! När det kommer till denna röding så lyfter du enkelt av skinnet när fisken är klar och kan då lyfta av filén från benen. Fråga oss gärna i fisken på ICA Maxi Visby så hjälper vi dig!
Varmrökt laxwrap
Dessa wraps har Egils kök skapat. Passar perfekt till både fest eller om du är på språng.
Falafelwrap
Dessa wraps har Egils kök skapat. Passar perfekt till både fest eller om du är på språng.
Red Velvet Cake
Denna magiska tårta är skapa av bageriet på Ica Maxi Visby.
Mamma Kerstins mingelsnacks
Detta recept är skapat av Markus Lilja och passar otroligt bra till minglet i sommar. En otippad kombination som är genialisk 🙂
Spett med vattenmelon och fetaost
Detta recept är skapat av Alvin Rees som var en av deltagarna i Sveriges Yngsta Mästerkock 2020
Lammterrine med rabarber samt ramslöksmajonnäs
Detta recept är skapat av Gabriel Jonsson som lyckades vinna Sveriges Mästerkock 2019. Detta passar perfekt till att laga till era gäster under alla sommarens festligheter.