Kanelbullekladdkaka

Av Yvonne - Baka lite | oktober 3, 2021

Som att äta mitten av bullen i varje bit.

Mjölkchokladfudgebrownies med salt nougat

Av Yvonne - Baka lite | september 28, 2021

Lyxig mjölkchokladbrownie toppad med salt nougat.

Ett godare fika!

Blondiebitar med pekan & choklad

Av Yvonne - Baka lite | september 21, 2021

Blondies med pekannötter doppade i choklad – som modernare kondisbitar!

Chokladsockerkaka med vit choklad- och kaffeglasyr

Av Yvonne - Baka lite | september 16, 2021

För att göra en vanlig chokladkaka mer festlig rekommenderar jag att du toppar den med en glasyr.

Den här består av vit choklad och kaffe, oväntat supergott!

Kladdkaka med chokladbollskräm

Av Yvonne - Baka lite | september 14, 2021

Om du gillar chokladbollar och kladdkaka så är det här för dig. En svårbeskrivlig och god chokladbollskräm på en klassisk kladdkaka.

Double chocolate chip cookies med hasselnötter

Av Yvonne - Baka lite | september 9, 2021

Frasiga, sega och knapriga kakor med hasselnötter, choklad och choklad!

Extra goda cookies!

Choklad- & nougattårta

Av Yvonne - Baka lite | september 1, 2021

Baka en maffig chokladtårta fylld med massor av nougat.

En kalastårta för all slags firande, hurra!

Kladdkakebitar med jordnötter och choklad

Av Yvonne - Baka lite | augusti 31, 2021

Här är en variant du kan enkelt kan gör av vanlig kladdkaka.

Godbitar med jordnötter och choklad.

Kladdkaka med chokladgrädde

Av Yvonne - Baka lite | augusti 26, 2021

Mitt bästa kladdkakerecept, enkelt, snabbt och supergott!

Brownie med vit chokladcheesecake och svartvinbärssylt

Av Yvonne - Baka lite | juli 19, 2021

Brownie med vit chokladcheesecake och hemmagjord sylt på svarta vinbär.

Drömkombination!

Schweizernötchokladfudgebrownie

Av Yvonne - Baka lite | juni 29, 2021

Ljus mjölkchokladfudgebrownie med rostade hasselnötter, små runda godbitar!

Choklad- & proteincookies

Av Lin Mellgard | juni 19, 2021

De dagar jag tränar eller bara känner för en snabb fika är dessa kakor perfekta! Jag förvarar de i frysen och lägger sen bara ner dem i min väska eller ficka och äter när andan faller på.