Kolapannacotta

IMG_7345

Vet ni vad, med hjälp av kokossocker så kan man få en helt otroligt god kolasmak på sina pannacottor och inte nog med det - kokossocker är naturligt framställt samt helt oraffinerat vilket jag, som ni vet älskar!

Melissa Oskarsson - Hälsobak

Till 6 personer
Du behöver:
2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
1,25 dl kokossocker
2 krm vaniljpulver
1 krm salt

Gör såhär:
1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten i minst fem minuter.
2. Värm 1 dl av grädden tillsammans med kokossockret i en kastrull tills kokossockret smält helt.
3. Tillsätt resten av grädden tillsammans med vaniljpulvret och saltet. Koka upp och ta sedan av kastrullen från spisen.
4. Krama ur gelatinbladen och rör hastigt ner dom i grädden. Ett i taget.
5. Låt pannacottan svalna en aningen och fördela den sedan i 6 portionsglas. Ställ in i kylen i minst 4 timmar.
6. Dekorera med bär - ät och njut!

Lämna en kommentar