Brownie med vit chokladcheesecake och svartvinbärssylt

Av Yvonne - Baka lite | juli 19, 2021

Brownie med vit chokladcheesecake och hemmagjord sylt på svarta vinbär.

Drömkombination!

Fetacheesecake på knäckebotten

Av Yvonne - Baka lite | juli 8, 2021

En obakad cheesecake med fetaost, Mascarpone och grönsaker på en knäckebrödsbotten.

Nästa succérätt till buffén?

Somrig gräddtårta med jordgubbar & rabarber

Av Yvonne - Baka lite | juni 21, 2021

Baka din egen tårta till nästa kalas!

En enkle botten fylld med jordgubb- och rabarberkompott, vaniljkräm med creme fraiche och toppad med massor av jordgubbar.

Räkcheesecake med rom

Av Yvonne - Baka lite | juni 3, 2021

Bjud på jättegod, enkel och mättande cheesecake med räkor och rom til sommarens fester!

Pavlova med kardemummabakad rabarber, Mascarponegrädde & rabarbersirap

Av Yvonne - Baka lite | maj 27, 2021

Fira med en maffig Pavlova toppad med massor av godsaker!

Saftigt vitlöksbröd

Av Yvonne - Baka lite | februari 2, 2021

Gillar du vitlöksbröd?

Testa att baka de här brödbullarna med massor av vitlök, smör och persilja.

Saftiga äppelpajsmuffins

Av Yvonne - Baka lite | september 21, 2020

Istället för att baka en stor äppelkaka kan du göra sex äppelpajsmuffins till fikat

Massor av äppelbitar, toppad med havresmul och saftig kaka.

Ljuvlig svartvinbärstårta

Av Yvonne - Baka lite | september 12, 2020

Baka en liten, enkel och vacker tårta med smak och topping av svarta vinbär.

En stående rulltårta!

Galette med chèvre & hjortron

Av Yvonne - Baka lite | september 10, 2020

Bjud på en lyxig galette med chèvre och hjortron som förrätt, eller baka en stor galette och bjud på till buffén.

De här smakerna är oemotståndliga tillsammans!

Ostpaj med brynt smör och havskräfta

Av Gabriel - Ett Gott Land | augusti 21, 2020

Denna ostpaj är helt magiskt god! Passar perfekt till kräftskivan 😀

Egenkokta kräftor

Av Gabriel - Ett Gott Land | augusti 10, 2020

Det är inte mycket som slår en kräftskiva efter allt slit med att fiska och koka sina egna kräftor. Att kliva upp mitt i natten för att ro ut på sjön och vittja burarna är både spännande och läskigt på samma gång. Låt gärna kräftorna ligga och dra i lagen någon dag innan du äter dem.

Tomatsallad

Av Gabriel - Ett Gott Land | juli 24, 2020

Detta är enligt mig det optimala tillbehöret till det grillade. Speciellt om du också serverar en lite fetare sås.