Mjuka chocolate chip rutor

Till en mindre långpanna 20 x 30 cm
Du behöver:
150 g smör
4 ägg
3 dl havremjöl
0,75 dl kokosmjöl
1,5 dl kokossocker
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
2,5 dl filmjölk
0,75 dl honung
2 dl mosad/mixad banan (2-3 bananer)
3 dl chokladknappar
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader och klä din långpanna med bakplåtspapper.
2. Smält smöret och ställ det åt sidan.
3. Vispa äggen poröst i minst 5 minuter.
4. Rör ihop alla torra ingredienser i en skål och filmjölken, bananen och honungen i en annan.
5. Vänd försiktigt ner alla ingredienser förutom chokladknapparna i äggvispet. Tillsätt därefter chokladknapparna och häll smeten i formen.
6. Toppa kakan med lite mer chokladknappar och grädda den i mitten av ugnen i cirka 20-25 minuter. Låt svalna helt och skär sedan upp i rutor.