Rabarber – & jordgubbspaj

Av Melissa - Hälsobak | juni 18, 2021

En fantastiskt god paj med jordgubbar och rabarber!

Hallonpajbars

Av Melissa - Hälsobak | juni 4, 2021

Busenkla och supergoda hallonpajbars!

Rabarberpaj utan socker och mjöl

Av Emma Cedborger | maj 27, 2021

Paj är ju aldrig en dålig idé om du frågar mig, och den här pajen går att äta som frukost, mellis eller efterrätt – kanske lunch eller middag också om det kniper. Snabblagat, lättlagat och mumsigt!

Mango- & kokostårta

Av Lin Mellgard | maj 7, 2021

En somrig och fräsch tårta som inte kräver någon ugn, bara en matberedare eller mixer.

Skinka- och broccolipaj

Av Emma Cedborger | december 27, 2020

En matig och smakrik paj med lite extra sälta från kalkonbaconen. Godast varm men går även att ära kall.

Tacopiroger i filodeg med krämig dipp

Av Emma Cedborger | december 7, 2020

Själv tröttnar jag aldrig på vanlig taco, men jag tycker att det kan vara kul att använda resterna och göra något annat ibland. I det här receptet har jag adderat filodeg, creme fraiche och keso.

Knäckig äppelpaj

Av Melissa - Hälsobak | oktober 4, 2020

En riktigt god äppelpaj som är sötad med kokossocker och fibersirap!

En höstig äppelpaj utan socker

Av Emma Cedborger | september 6, 2020

Det här receptet ger dig ett perfekt tillfälle att ta tillvara på den hemplockade äpplena.

Efterrätter som funkar lika bra som mellis känns som lyx en helt vanlig tisdag, framförallt nu när hösten smyger sig på utanför.

Den här äpplepajen är lika god kall som varm och du kan också byta ut äpplena mot annan frukt som päron, rabarber eller bär.

5 minuters – äppelpaj

Av Melissa - Hälsobak | augusti 23, 2020

Äppelpaj på 5 minuter! Funkar lika bra till mellanmål som efterrätt.

Ostpaj med brynt smör och havskräfta

Av Gabriel - Ett Gott Land | augusti 21, 2020

Denna ostpaj är helt magiskt god! Passar perfekt till kräftskivan 😀

Knäckig blåbärspaj

Av Melissa - Hälsobak | augusti 12, 2020

En fantastiskt god blåbärspaj utan vetemjöl!

Västerbottenpaj med löjrom

Av Gabriel - Ett Gott Land | juni 16, 2020

Löjrom är bland det godaste jag vet 🙂 Och i denna form tillsammans med Västerbottenpaj och gräddfil så kan det inte bli mycket bättre! Toppa med lite fint hackad rödlök så blir det ännu bättre.