Supergod chokladbollsrulltårta

Av Yvonne - Baka lite | augusti 12, 2020

Om du vill göra succé på nästa kalas så rekommenderar jag att du slänger ihop en chokladbollsrulltårta.

Älskas av både stora och små.

Helt vanlig maräng!

Av Yvonne - Baka lite | augusti 12, 2020

Hel vanlig spröd maräng!

Picklad rödkålssallad med äpple & pizzasallad med vitlök

Av Yvonne - Baka lite | augusti 11, 2020

De här enkla tillbehören är lika goda året om och passar till massor av maträtter.

Klassisk svensk pizzasallad spetsad med vitlök och en fräsch rödkålssallad med äpple och nötter. Testa!

Kantarellpasta

Av Amanda Wiger | augusti 10, 2020

Att mixa en del av svampen och reducera ner grädden separat lyfter verkligen receptet även fast det kan ses som lite krångligare. Men det är absolut värt det!

Egenkokta kräftor

Av Gabriel - Ett Gott Land | augusti 10, 2020

Det är inte mycket som slår en kräftskiva efter allt slit med att fiska och koka sina egna kräftor. Att kliva upp mitt i natten för att ro ut på sjön och vittja burarna är både spännande och läskigt på samma gång. Låt gärna kräftorna ligga och dra i lagen någon dag innan du äter dem.

Fräsch tomatsallad

Av Medina Sehic - Cookaholic | augusti 9, 2020

Världens godaste och enklaste sallad. Perfekt nu när våra otroligt goda svenska tomater är i säsong!

Kebab med Ajvarsås

Av Medina Sehic - Cookaholic | augusti 8, 2020

En magiskt god men också enkel lammkebab med världens godaste sås till. Detta är en klassiker hemma hos oss och funkar lika bra i stekpannan som på grillen!

Vegetarisk pasta

Av Hej Gotland | augusti 7, 2020

Denna pasta är skapad av Gabriel Jonsson och är en perfekt rätt att servera både till vardags och till fest.

Caesarsallad

Av Gabriel - Ett Gott Land | augusti 7, 2020

Denna caesarsallad är en variant som faller mig bättre i smaken än den klassiska 🙂 Testa den och meddela gärna vad du tycker!

Mandeltårta med chokladtryffel & salt kolasmörkräm

Av Yvonne - Baka lite | augusti 6, 2020

En maffig tårta med glutenfri mandelmassebotten, ett lager chokladtryffel och ett med salt kolasmörkräm.

Lyx!

Rostad potatis med parmesankräm, riven parmesan och grillad citron

Av Amanda Wiger | augusti 5, 2020

Vi åt upp hela fatet på tre personer. Vilket säger en hel del om hur otrolig den är.

Glöm inte den grillade citronen (som jag gjorde på bilden) och pressa över den på potatisen vid servering – den lyfte hela rätten!

Sås på bakad fetaost, vitlök och rosmarin

Av Amanda Wiger | augusti 4, 2020

Otrolig sås som passar till allt utom pannkakor. Jag åt den till grillat och det var kanon.