Kaffe- & chokladrutor

Av Lin Mellgard | maj 4, 2021

Aldrig mer behöver du få vredesutbrott pga hunger om du har dessa i närheten! Små och naggande goda, lagom söta och ändå rätt nyttiga. Det enda redskap du behöver är en gammal hederlig matberedare.

Wool Roll Bread med semlefyllning

Av Yvonne - Baka lite | maj 4, 2021

Har du hört talas om Wool roll bread? Brödet som ser ut som ett garnnystan?

Här är min version, fylld med mandelmassa och kardemumma.

15 min pasta med chili

Av Emma Cedborger | maj 3, 2021

Ibland behöver det gå snabbt. Det behöver ju inte betyda att vi tummar på smaken för det, eller hur? Prova det här snabblagade pastareceptet.

Brownie med salt kola

Av Melissa - Hälsobak | maj 2, 2021

En glutenfri och naturligt sötad brownie med salt kola!

Tacobowl

Av Emma Cedborger | maj 1, 2021

Det var inte längesen man såg bowl i olika former överallt, det kunde bli en bowl av allt. Rätt så smidigt faktiskt. Idag slog vi ihop det konceptet och den klassiska tacon – tacobowl!

Gnocchi med tryffelpecorino och skogschampinjon

Av Amanda Wiger | april 29, 2021

Gnocchi med tryffelpecorino och skogschampinjoner 3-4 personer 30 min Ingredienser: 350 g skogschampinjon 1-2 schalottenlökar beroende på storlek 3 vitlöksklyftor…

Cevapcici med tomatris

Av Emma Cedborger | april 29, 2021

Cevapcici eller kryddiga järpar, vad brukar ni säga? Smidigt att reglera hettan med sambal oelek i färsen. De går jättebra att grilla och till och med att göra vegetariska om du väljer formbar färs.

Havrerutor med mörk choklad

Av Melissa - Hälsobak | april 29, 2021

Glutenfria och supergoda havrerutor med mörk choklad!

Mjölkchokladfudgebrownie

Av Yvonne - Baka lite | april 29, 2021

En krämigt lyxig kaka med ett namn som är svårare att säga än den är att baka.

Kärleksmumskladdkaka

Av Melissa - Hälsobak | april 27, 2021

Glutenfri kärleksmumskladdkaka! Otroligt god.

Fetaostsallad

Av Emma Cedborger | april 27, 2021

Jag tycker definitivt att det går utmärkt att äta sallad året om, men just när det blir varmare ute så uppskattar jag det nog lite exakta mycket. Den här fetaostsalladen går att äta kall eller ljummen. Om du hellre vill äta något annat grillat tillbehör kan du skippa fetaosten.

Zoodles med örtdressing

Av Lin Mellgard | april 27, 2021

En somrig och snabb sallad där dressingen är drottningen! Om du vill göra salladen matigare så kan du lägga till halloumi, burrata eller annat protein.