Älgfilé provençale

Av Gabriel - Ett Gott Land | december 15, 2019

Min finalrätt, som tog mig till vinst i Sveriges mästerkock. Det här är en rätt som passar fint på nyårsafton, den kan du servera rakryggad! Byt ut älg mot oxe så har du en klassisk coeur de filet provençale.

Kycklingtaco med kikärt och paprikatortilla samt tomat och mangosalsa

Av Gabriel - Ett Gott Land | december 5, 2019

Denna rätt passar perfekt till dig som vill njuta av tacos på fredagen och samtidigt känna dig lite nyttigare.

Älgbiff med pommes frites, bearnaisesås och tomatsallad

Av Gabriel - Ett Gott Land | november 29, 2019

Detta är min absoluta favorit rätt. Finns få saker som slår en välbalanserad bearnaisesås, pommes och en tomatsallad till en köttbit.

Fasan med hasselbackspotatis och lingon/enbärsgelé

Av Gabriel - Ett Gott Land | november 26, 2019

Detta var mitt första vilt att få med mig hem från skogen. Då gjorde vi en fin gryta med en hare. Denna rätt är något elegantare.

Tiramisu med kaffesirap, chokladkross och vaniljglass

Av Gabriel - Ett Gott Land | november 17, 2019

Denna dessert har jag hämtat inspiration från en otroligt skicklig konditor som heter Daniel Windelhed.

Örtbakad harsadel med kålrotspuré, ljummen kålsallad och rödvinssås

Av Gabriel - Ett Gott Land | november 10, 2019

Denna rätt är en favorit när det gäller hare. Men du skulle kunna byta den mot precis det viltet du har i frysen eller får tag på.

Tryffelpasta

Av Gabriel - Ett Gott Land | november 8, 2019

Att något så enkelt kan vara så gått! Denna tryffelpastan vill du inte missa!

Pasta bolognese på viltfärs

Av Gabriel - Ett Gott Land | oktober 27, 2019

Denna är perfekt att göra i veckan och att ha med till jobbat dagen efter. Du kan välja kött från valfritt vilt eller det du hittar i affären. När jag äter kött så äter jag oftast vilt. Viltkött är bättre både för dig själv, omgivningen och personligen tycker jag det smakar mycket godare.