Rosépepparsill

1 bukt
10 min
Ingredienser:
- 400 g 5-minuterssill
- 2 dl Crème Fraiche
- 1 msk Majonnäs
- 1 dl Valnötter (hackade)
- 1 msk Flytande honung
- 1 Kruka dill (finhackad)
- 1-2 msk Mortlad rosépeppar
- 1 tsk Peppar
För mig handlar mat om att skapa minnen att minnas tillbaka på. Denna sill var den sillrätt jag först lärde mig att tycka om som liten, vilket därför har skapat ett starkt matminne hos mig. Min faster gör alltid denna sill och nu måste jag äta den vid varje midsommar. Helt klart en inkörsport till sillätande! Vill du se när jag gör denna och två andra sillar? Så kika gärna på min YouTube-kanal HÄR.
Gör så här:
Skär ner sillen i mindre bitar och blanda med samtliga ingredienser. Klart att servera! Kan vara världens enklaste och godaste recept.
Hej,
Tänkte göra denna till midsommar och vill förbereda så mkt det går i förväg. Så min fråga är, kan man göra den några dagar i förväg?
Hej 🙂 Ja självklart kan du göra denna i förväg 🙂 Den blir bar godare om den ligger till sig lite 😀
Tack och glad midsommar