Provencale-macka

Av Gabriel - Ett Gott Land | maj 14, 2021

Detta är en macka som du bara måste göra!

Kycklingfärsbiffar med rotsaker

Av Emma Cedborger | april 15, 2021

Jag äter mycket kyckling, däremot har jag inte jobbat så mycket med kycklingfärs som jag nu gjort i det här receptet. Jag tycker dock att det blev väldigt gott och med lite sting i. Till biffarna gjorde jag en yoghurtsås med ajvar och potatis och rotsaker i ugnen.

Krämig pasta carbonara

Av Emma Cedborger | december 9, 2020

En krämigt god pasta carbonara som är otroligt lättlagad och dessutom väldigt god! En bas av ost och knaprig bacon – vad mer kan man önska?

Beurre blanc

Av Gabriel - Ett Gott Land | oktober 5, 2020

Detta är absolut en av mina favoritsåser. Speciellt när det kommer till att servera den till fisk!

Rödspätta, potatisstomp fyllt med löjrom och västerbottensost samt hollandaisesås med brynt smör!

Av Gabriel - Ett Gott Land | oktober 5, 2020

Min favoriträtt!!
Rödspätta, potatisstomp fyllt med löjrom och västerbottensost samt hollandaisesås med brynt smör!

Majonnäs

Av Gabriel - Ett Gott Land | september 23, 2020

Majonnäs är otroligt enkelt och väldigt mycket godare att göra själv. Här är ett enkelt och snabbt recept!

Ägg- och skinkröra i bröd

Av Emma Cedborger | september 6, 2020

Kylskåpet svämmade över men till synes såg vi inget att äta. Jag började riva runt lite och hittade både det ena och det andra vilket resulterade i en supergod middag som även skulle vara praktisk att ha med på utflykt! Receptet är som sagt gjort på sånt som många har hemma och går supersnabbt att slänga ihop.

Sås på bakad fetaost, vitlök och rosmarin

Av Amanda Wiger | augusti 4, 2020

Otrolig sås som passar till allt utom pannkakor. Jag åt den till grillat och det var kanon.

Hollandaisesås på tre sätt

Av Gabriel - Ett Gott Land | maj 29, 2020

Hollandaisesås är min favoritsås på sommaren. Här gör jag tre varianter av den 🙂

Biff med Rödvinssås

Av Filip Poon | maj 15, 2020

Biff med Rödvinssås

Beurre blanc

Av Gabriel - Ett Gott Land | februari 5, 2020

Detta recept är taget ur min kokbok ”Från Skog Till Bord”. En grundsås som du kan smaksätta på många av olika sätt. Helt klart en favorit hos mig.