Tacobowl

IMG_3069

4 port

45 min

  • 600 gram nötfärs
  • 750 gram sötpotatis
  • 100 gram riven ost 12%
  • valfria grönsaker
  • 1-1,5 påse tacokrydda
  • 2 dl vatten

Tillbehör:

  • Tacosås
  • Fettfri yoghurt

Det var inte längesen man såg bowl i olika former överallt, det kunde bli en bowl av allt. Rätt så smidigt faktiskt. Idag slog vi ihop det konceptet och den klassiska tacon - tacobowl!

Gör så här:

  1. Skala och tärna sötpotatisen i ca 1x1 cm stora bitar
  2. Kör dem i ugnen på ca 200 grader i 25-30 min tills de blivit mjuka
  3. Stek färsen i en panna med lite olja och fyll på med vatten och kryddmixen
  4. Hacka under tiden grönsaker
Emma Cedborger

Lämna en kommentar