Tacopytt

IMG_0961

Tacopytt

4 port

20 min

  • ca 500 gram tacofärs
  • 370 gram sötpotatis
  • 300 gram potatis
  • 200 gram palsternacka (eller annan rotsak)
  • 1 gul lök
  • 1 burk majs

Fick du också lite tacorester kvar från gårdagens fredsgtaco? Här kommer ett av mina bästa tips på "dageneftertaco" i form av en pytt. Den här rätten begränsas egentligen enbart av fantasin.

 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Hacka upp potatisarna, löken och palsternackan i tärningar om ca 1x1 cm stora bitar.
  3. Kör in i ugnen ca 20 min på en ugnsplåt med lite olja på.
  4. Stek under tiden på färsen med lite vatten.
  5. Blanda ihop färsen med rotsakerna och strössla majs över.
Emma Cedborger

Lämna en kommentar