Tacos på vildsvin

P1033200

4 per

30 min

Ingredienser:

Majonnäs:

  • 2 dl majonnäs
  • 1/2 kruka persilja
  • 1/2 kruka timjan
  • 1/2 kruka dragon
  • Salt
  • Peppar

Tillbehör:

  • 2 st blad grönkål
  • 1 st morot
  • 1 st polkabeta
  • 1/2 gurka
  • 10 st körsbärstomater
  • Picklad rödlök (se här)

Detta recept lagar jag tillammans med Emilia Nilsson från Sveriges Mästerkock 2019. Vill du hellre se oss laga detta så hittar du det på min Youtube-kanal. Och detta recept passar perfekt att göra på dina favorit grönsaker eller de grönsaker du har hemma.

Gör så här:

Börja med att hacka ner alla kryddor fint. Blanda dessa med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.

Skär ner alla grönsaker i mindre bitar.

Värm på köttet och servera allt tillsammans med picklade rödlök och toppa med rikligt av örtmajonnäsen.

Gabriel Jonsson

Lämna en kommentar