Tonfisk wrap

IMG_3329

1 port

10 min

  • 2 tortillabröd medium
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 15 gram lättmajonäs
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 2 tsk citronjuice
  • 4 salladsblad
  • gurka
  • rödlök
  • salt
  • peppar

Vi fortsätter på temat som passar för varma dagar, idag skippar vi grillen men förbereder oss för en dag i solen. Den här tonfisk wrapen är med andra ord perfekt att packa ner i en låda och ha med som picnic, sambon har redan beställt x antal till sommaren.

Gör så här:

  1. Blanda lättmajonäsen tillsammans med citronjuicen och sambal oeleken.
  2. Häll av vattnet från tonfisken och blanda ner den i dressingen.
  3. Skär gurkan i tunna stavar och rödlöken i tunna skivor.
  4. Lägg salladsbladen på tortillabröden följt av tonfiskröran och sedan gurkan och löken.
  5. Rulla ihop och lägg skarven under för att de ska hålla.
Emma Cedborger

Lämna en kommentar