Rösti på sötpotatis

Av Lin Mellgard | maj 16, 2021

Rösti på sötpotatis 2 personer, 15 minuter 1 stor eller 2 små sötpotatisar ½ fint riven vitlöksklyfta 1 msk potatismjöl…

Krämig pasta med tomat och kikärtor

Av Emma Cedborger | maj 15, 2021

En matig och krämig vegetarisk pastarätt som passat både till vardag och fest!

Provencale-macka

Av Gabriel - Ett Gott Land | maj 14, 2021

Detta är en macka som du bara måste göra!

Kycklingspett med rostad potatis

Av Emma Cedborger | maj 11, 2021

Om du gillar grillat ser väderprognosenn för den här veckan äntligen ljus ut, då känns det som ett bra tillfälle att dela med mig av ett recept på riktigt goda kycklingspett med rostad potatis, tryffelaioli och persiljesmör! Trevlig grill önskar jag dig!

Chorizopasta med vitt vin och färska tomater

Av Amanda Wiger | maj 10, 2021

Chorizopasta med vitt vin och färska tomater 5 personer 40 minuter Ingredienser: 300 g färsk chorizo 4 vitlöksklyftor 400 g…

Lövbiff med potatis och löksky

Av Emma Cedborger | maj 8, 2021

Det här receptet har jag älskat sedan jag var liten, min farmor bjöd alltid mig på det! Det är så enkelt men så gott! Godast är faktiskt att mosa potatisen i skysåsen, tips!

Lax och potatissallad med ramslök och sparris

Av Gabriel - Ett Gott Land | maj 5, 2021

Denna potatissallad är den enda du behöver till sommarens alla grillningar!

15 min pasta med chili

Av Emma Cedborger | maj 3, 2021

Ibland behöver det gå snabbt. Det behöver ju inte betyda att vi tummar på smaken för det, eller hur? Prova det här snabblagade pastareceptet.

Tacobowl

Av Emma Cedborger | maj 1, 2021

Det var inte längesen man såg bowl i olika former överallt, det kunde bli en bowl av allt. Rätt så smidigt faktiskt. Idag slog vi ihop det konceptet och den klassiska tacon – tacobowl!

Gnocchi med tryffelpecorino och skogschampinjon

Av Amanda Wiger | april 29, 2021

Gnocchi med tryffelpecorino och skogschampinjoner 3-4 personer 30 min Ingredienser: 350 g skogschampinjon 1-2 schalottenlökar beroende på storlek 3 vitlöksklyftor…

Cevapcici med tomatris

Av Emma Cedborger | april 29, 2021

Cevapcici eller kryddiga järpar, vad brukar ni säga? Smidigt att reglera hettan med sambal oelek i färsen. De går jättebra att grilla och till och med att göra vegetariska om du väljer formbar färs.

Fetaostsallad

Av Emma Cedborger | april 27, 2021

Jag tycker definitivt att det går utmärkt att äta sallad året om, men just när det blir varmare ute så uppskattar jag det nog lite exakta mycket. Den här fetaostsalladen går att äta kall eller ljummen. Om du hellre vill äta något annat grillat tillbehör kan du skippa fetaosten.