Kinesisk aubergine med vitlök

Av Lin Mellgard | mars 2, 2021

Denna rätten har alltid varit en av mina absoluta favoriter när vi rest runt i Kina. Aubergine kan ju tyckas vara en smaklös och tråkig grönsak men med rätt tillagning blir den helt otrolig saftig och smakrik!

Skagenburgare

Av Lin Mellgard | februari 22, 2021

Veganska skagenburgare!
Häpnadsväckande goda burgare med friterad tofu och vegansk skagenröra. Passar perfekt till hemmagjorda pommes (eller köpta!) och inlagd gurka.

Vietnamesiska sommarrullar

Av Lin Mellgard | februari 21, 2021

Dessa fräscha sommarrullar är en perfekt förrätt eller lunch under veckans alla dagar!

Asiatisk nudelsallad

Av Gabriel - Ett Gott Land | februari 19, 2021

Denna rätt är min favorit när det kommer till vardagsrätter. Och går att variera i alla oändlighet.

Pasta Pomodoro

Av Emma Cedborger | januari 15, 2021

Pasta Pomadoro är en italiensk rätt där pomadoro betyder tomat. För mig föddes dock rättens rötter i spanien genom min chef. Det är en snabb och lätt skål snarare än en skål i en tung sås.

Jag har valt att ha parmesanost till min pasta pomadoro men det går lika bra utan eller med annan valfri ost.

Krispig jul-tofu

Av Gabriel - Ett Gott Land | december 21, 2020

Detta är den godaste varianten på tofu jag ätit. Alla kommer att älska dem och här är receptet julanpassat!

Ingefärashot med citron & lime

Av Yvonne - Baka lite | oktober 25, 2020

Boosta immunförsvaret med välgörande ingefärashot!

Cashewsmör med nypon

Av Yvonne - Baka lite | oktober 10, 2020

Ett gott vegansk pålägg smaksatt med nyttigt nyponpulver.

Värmande guldmjölk

Av Yvonne - Baka lite | september 22, 2020

Bjud dig själv och de du tycker om på en hälsosamt värmande mjölkdrink!

Carpaccio på rödbeta med matvete

Av Gabriel - Ett Gott Land | september 11, 2020

Detta är en rätt som verkligen passar som förrätt. Och den är otroligt enkel att göra!

Picklad rödkålssallad med äpple & pizzasallad med vitlök

Av Yvonne - Baka lite | augusti 11, 2020

De här enkla tillbehören är lika goda året om och passar till massor av maträtter.

Klassisk svensk pizzasallad spetsad med vitlök och en fräsch rödkålssallad med äpple och nötter. Testa!

Vegetarisk pasta

Av Hej Gotland | augusti 7, 2020

Denna pasta är skapad av Gabriel Jonsson och är en perfekt rätt att servera både till vardags och till fest.