Veganskt
Kinesisk aubergine med vitlök
Denna rätten har alltid varit en av mina absoluta favoriter när vi rest runt i Kina. Aubergine kan ju tyckas vara en smaklös och tråkig grönsak men med rätt tillagning blir den helt otrolig saftig och smakrik!
Skagenburgare
Veganska skagenburgare!
Häpnadsväckande goda burgare med friterad tofu och vegansk skagenröra. Passar perfekt till hemmagjorda pommes (eller köpta!) och inlagd gurka.
Vietnamesiska sommarrullar
Dessa fräscha sommarrullar är en perfekt förrätt eller lunch under veckans alla dagar!
Asiatisk nudelsallad
Denna rätt är min favorit när det kommer till vardagsrätter. Och går att variera i alla oändlighet.
Pasta Pomodoro
Pasta Pomadoro är en italiensk rätt där pomadoro betyder tomat. För mig föddes dock rättens rötter i spanien genom min chef. Det är en snabb och lätt skål snarare än en skål i en tung sås.
Jag har valt att ha parmesanost till min pasta pomadoro men det går lika bra utan eller med annan valfri ost.
Krispig jul-tofu
Detta är den godaste varianten på tofu jag ätit. Alla kommer att älska dem och här är receptet julanpassat!
Ingefärashot med citron & lime
Boosta immunförsvaret med välgörande ingefärashot!
Cashewsmör med nypon
Ett gott vegansk pålägg smaksatt med nyttigt nyponpulver.
Värmande guldmjölk
Bjud dig själv och de du tycker om på en hälsosamt värmande mjölkdrink!
Carpaccio på rödbeta med matvete
Detta är en rätt som verkligen passar som förrätt. Och den är otroligt enkel att göra!
Picklad rödkålssallad med äpple & pizzasallad med vitlök
De här enkla tillbehören är lika goda året om och passar till massor av maträtter.
Klassisk svensk pizzasallad spetsad med vitlök och en fräsch rödkålssallad med äpple och nötter. Testa!
Vegetarisk pasta
Denna pasta är skapad av Gabriel Jonsson och är en perfekt rätt att servera både till vardags och till fest.