Vilt
Frikadeller i tomatsås
Frikadeller i tomatsås kan precis som jag vill ha dem 🙂
Köttbullar med gräddsås, lingon och pressgurka
Klassiska köttbullar precis som jag vill ha dem 🙂
Tjäder med konfiterad potatis, lökkräm och blåbärssås
Det finns tyvärr inte så många recept på just tjäder. Så tänkte att jag försökte göra en tappning på en klassisk tjäderservering med blåbärssås. Och här är den!
Renytterfilé med potatiskaka och rödvinssås
Detta recept passar perfekt till middagen på nyår.
Juliga Viltköttbullar
Dessa köttbullar är smaksatta med juliga smaker men fungerar lika bra att äta året om. Ett måste på julbordet!
Schnitzel på renstek med örtig potatis, sardell & kaprissmör samt brysselkål
Här är en perfekt vardagsrätt som både går rätt snabbt och är otroligt gott. Samt att den är gjord på en detalj av viltet som finns i frysen året om.
Älg & rådjur med pepparsås, spetskål och örtsmör
Älg & rådjur med pepparsås, spetskål och örtsmör 90 min 8 pers Ingredienser: 1 rådjurs sadel 400g Älginnanlår 4 st…
Tacos på vildsvin
Denna tacos är perfekt att förbereda dagen innan och ta med till skogen 😀 Går självklart att göra på annat kött än vilt!
Grillad reninnanlår med ”tappad” potatis, örtsmör och gräddfil
Detta recept är framtaget till Polarica Vilt och visar att vi kan äta viltkött hela året 🙂 Perfekt till alla sommarens grillningar 🙂
Pizza med viltskav
Pizza kommer med alla typer av former och topping. Här är en variant med viltskav.
Rådjursfilé med potatiskroketter
Den här rätten är jag enormt nöjd med – det var den som tog mig vidare direkt till finalen. Det går fint att byta ut rådjursfilén mot rådjurssadel, eller varför inte lammfilé.
Gräddkokta viltköttbullar med tryffelpotatismos och lingon
Dessa köttbullar tillsammans med tryffelmos och lingon….. Behöver jag säga mer?