På er begäran kommer här ett recept på vilt, och grytor går i alla fall hem väldigt väl här hemma! Jag gömde till och med finhackade champinjoner i grytan som varken barnen eller sambon märkte av. Gott blev det!

Läs mer

Kombinationen mellan kyckling och curry är ett strakt barndomsminne för mig. Jag tycker fortfarande att det är otroligt gott. Grytor överlag tycker jag nästan alltid går hem.

Läs mer

En klassisk lasagne kan man väl inte tröttna på? Ikväll blev den inte helt klassisk men det går såklart att göra den på klassiskt vis också.

Läs mer

Det här receptet är en gammal goding så du som följt mig under en längre tid har säkert sett det i mitt flöde tidigare. En het och god tacopaj. Snabbt, enkelt och gott enligt min vanliga filosofi.

Välj vegofärs för en vegetarisk variant.

Läs mer

Jag vet inte hur det är med er, men en god pasta till helgen sitter väl aldrig fel? En fin bit entrecote till var riktigt trevligt också!

Läs mer

Jag får erkänna att kassler är en relativt ny råvara för mig, det är inget jag använt jättemycket av tidigare men den växer hos mig. Idag gjorde jag en kasslersås och tanken var att vi skulle ha ris till men jag känner mer för pasta idag så det fick bli så istället.

Läs mer

Jag är ju, som ni kanske känner till, ett stort fan av tacos. Det kan såklart gå lite i perioder med och ibland är det då lite trevligt med variation i brödet. Så, idag bjuder jag er på en burrito som ni bara måste prova!

Läs mer