Mat som går snabbt, smakar mer avancerat än vad det är och självklart är gott på samma gång – mer än så begäran man väl inte såhär en måndagskväll? Tillaga och njut av den här skinksåsen.

Läs mer

Någon gång gör vi allt för första gången. Jag har ätit risotto, men jag har aldrig lagat det själv – förrän nu. Jag vet inte varför egentligen men det har inte blivit av – förrän nu, och OJ så gott det blev!

Läs mer

Kombinationen kyckling, banan, chili, nötter, grädde och ris blir en flygande Jacob. Ganska udde sett till ingredienserna kanske men väldigt gott!

Läs mer

På kvällens meny stod det en husmansklassiker i vegetariskt tappning. Närmare bestämt en linsbolognese med smaker av vitlök, tomat och basilika.

Läs mer

Ni som följt mig och mina recept ett tag vet att fisk inte är är någon favvo, rent av att jag inte åt det alls för bara ett par år sen. Därmed vill jag säga att de fiskrecept som jag delar med mig av delar jag med omsorg och jag har även fått stöd av andra icke fiskälskare genom åren – det här receptet passar ALLA, fiskälskare och motsatsen till det.

Och såsen då, ärligt talat är det den som gör det. Minns ni den kalla vita fisksåsen som serverades till fisken i skolan? (jag hoppade fisken redan då faktiskt, men inte idag)

Läs mer

Kycklingsallad med bacon, krutonger och ost – det är en riktigt härlig kombo. Addera sallad, cocktailtomater och gurka och rätten är klar.

Läs mer

En snabb och smidig lunch med lite “tager vad man haver”, perfekt att ta till vid kylskåpsrens. Därför blir omeletten lätt varierad och man kan använda lite vad man gillar. Idag blev det med smak av kalkonbacon, purjolök och paprika.

Läs mer