Inlägg av Hej Gotland
Vegetarisk pasta
Denna pasta är skapad av Gabriel Jonsson och är en perfekt rätt att servera både till vardags och till fest.
Läs merVarmrökt lax med potatissallad
En riktigt fin sommarrätt som Gabriel Jonsson skapat tillsammans med Marcus på Ica Maxi Visby.
Läs merLyxig räkmacka
En otrolig klassiker som finns i många tappningar. Här kommer en ny variant som vi är mycket stolta över att servera på ICANDERs, vår nya Kafferi och Matbar på ICA Maxi Visby. Våra tips för en lyckad räkmacka är att köpa riktigt bra räkor och ha rikligt med majonäs!
Läs merBiff Rydberg a la Alvin
Biff Rydberg är en personlig favorit och en riktig klassiker. Det här receptet är det jag alltid utgår ifrån. Ibland brukar jag däremot hoppa över det råa ägget ovanpå. I min variant använder jag oxfilé för att jag älskar oxfilé men annat nötkött som till exempel rostbiff går också bra. Lycka till! / Alvin
Läs merHel fisk med pressad potatis och romsås
Att laga hel fisk kanske kan upplevas svårt och lite krångligt hur man ska äta, men! Det är både enkelt och det är enklare att lyckas med fisken dessutom! När det kommer till denna röding så lyfter du enkelt av skinnet när fisken är klar och kan då lyfta av filén från benen. Fråga oss gärna i fisken på ICA Maxi Visby så hjälper vi dig!
Läs merVarmrökt laxwrap
Dessa wraps har Egils kök skapat. Passar perfekt till både fest eller om du är på språng.
Läs merFalafelwrap
Dessa wraps har Egils kök skapat. Passar perfekt till både fest eller om du är på språng.
Läs merRed Velvet Cake
Denna magiska tårta är skapa av bageriet på Ica Maxi Visby.
Läs merMamma Kerstins mingelsnacks
Detta recept är skapat av Markus Lilja och passar otroligt bra till minglet i sommar. En otippad kombination som är genialisk 🙂
Läs merSpett med vattenmelon och fetaost
Detta recept är skapat av Alvin Rees som var en av deltagarna i Sveriges Yngsta Mästerkock 2020
Läs mer