En otrolig klassiker som finns i många tappningar. Här kommer en ny variant som vi är mycket stolta över att servera på ICANDERs, vår nya Kafferi och Matbar på ICA Maxi Visby. Våra tips för en lyckad räkmacka är att köpa riktigt bra räkor och ha rikligt med majonäs!

Läs mer

Biff Rydberg är en personlig favorit och en riktig klassiker. Det här receptet är det jag alltid utgår ifrån. Ibland brukar jag däremot hoppa över det råa ägget ovanpå. I min variant använder jag oxfilé för att jag älskar oxfilé men annat nötkött som till exempel rostbiff går också bra. Lycka till! / Alvin

Läs mer

Att laga hel fisk kanske kan upplevas svårt och lite krångligt hur man ska äta, men! Det är både enkelt och det är enklare att lyckas med fisken dessutom! När det kommer till denna röding så lyfter du enkelt av skinnet när fisken är klar och kan då lyfta av filén från benen. Fråga oss gärna i fisken på ICA Maxi Visby så hjälper vi dig!

Läs mer